Support Your Local Lighting Designer

Rebel Light søker en selger i Oslo 

Lysdesign er en emosjonell profesjon. Vår jobb er å hjelpe lysdesigneren å oppnå best mulig design, gjennom å være en tilgjengelig, responsiv og empatisk samarbeidspartner. Våre verktøy er vår egen driv- og gjennomføringskraft, våre tekniske leverandører og vår forståelse for påvirkningen lyset har på våre omgivelser og menneskene i dem. 


Vi søker deg som…

Gjerne tar egne initiativ som linjerer med bedriftens strategi. Som setter pris på høyt tempo i dette lille foretaket, og som vil være med å bygge en større organisasjon. Som besitter gjennomføringskraft og har lett for å omsette både egne og virksomhetens initiativ til handling. 


Om oppdraget som selger på Rebel Light i Oslo

Du kommer til å jobbe i et fleksibelt team med Peter, hvor det legges stor vekt på deres individuelle egenskaper og forutsetninger for å lykkes. 
Din hovedrolle vil være å skape verdi for lysdesigneren, utover de fysiske produktene vi tilbyr, og vær en god representant og kommunikatør for foretakets verdisyn og kultur.

Foretaket kommer til å ha to medarbeidere i Oslo, med sterk ambisjon om å vokse.

Arbeidsoppgaver

Arbeide med høy aktivitetsgrad for å generere resultatene som kreves for å nå foretakets målsetninger.

Administrere og følge opp muligheter i linje med Rebel Lights salgsmetode.

Utvikle og ivareta relasjonene med våre klienter og kunder.

Gi den beste støttetjeneste til, og oppfølging av, våre klienter og kunder.

Utarbeide prisestimat og tilbud.

Utarbeide og gjennomføre produktdemonstrasjoner.

Utarbeide og gjennomføre små og store eventer.

Håndtere og administrere inn- og utleveringer.

Krav

Bransjeerfaring fra en eller flere:

Språk: Norsk, Engelsk

Førerkort klasse B


Om foretaket

*Support Your Local Lighting Designer*


Rebel Light skal bidra til å videreutvikle markedet for lysdesign gjennom å levere optimal støttetjeneste og oppfølging. Vi skal gjennom å markedsføre armatur som er tilpasset lysdesigners ønsker, kunne være en støttespiller og prosjektpartner til lysdesigner. Vi skal levere en tjeneste som er helt skreddersydd lysdesigners behov.


Foretaket har hovedkontor i Stockholm med filialer i Oslo, København, Helsinki og Gøteborg. Vi er et heleid datterselskap til The Fourth Dimension Conspiracy, et foretak med 20 engasjerte medarbeidere og entreprenører som arbeider for en bedre og mer gjennomsiktig lysindustri.Kontakt og info

For mer informasjon om denne stillingen kan du kontakte:

Peter Selmer-Eide peter@rebellight.com / +47 405 31 516 / www.rebellight.com
< BACK