Sales & Marketing Coordinator

Vill du vara med och bygga upp ett varumärke med unik produktportfölj i Norden? Vi erbjuder dig en nyckelroll i den nordiska expansionen av ett snabbt växande och superinnovativt företag.

Rebel Light är en Nordisk distributör av arkitektoniskt ljus med stor entreprenörsanda som startade 2011 och idag består av 17 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo och Köpenhamn. Vi levererar högpresterande ljusprodukter till kommersiella och offentliga projekt med ljusdesigners som främsta kund.

ARBETSUPPGIFTER

Som Sales & Marketing Coordinator kommer du att arbeta med införsäljning och marknadsföring av ett särskilt varumärke inom Rebel Light's portfölj. Du blir länken mellan varumärket och den Nordiska marknaden där du skapar och fördjupar relationer med föreskrivande kunder som t.ex. ljusdesigners och arkitekter samt skapar möjligheter att vinna projekt inom retail/display/utställning och ibland via offentlig upphandling.

Du kommer till exempel att:

Tjänsten passar dig som inte gillar att sitta still, som har lätt att ta initiativ och som har förmågan att snabbt etablera en positiv kontakt med nya bekantskaper. Som person är du kommunikativ, gillar att nå mål och lämnar aldrig något åt slumpen. Eftersom arbetet innebär en rådgivande teknisk försäljning är du trygg i dig själv och dina förmågor, men också nyfiken och öppen för nya kunskaper och insikter. Arbetet kräver många resdagar, särskilt till Stockholm/Oslo/Köpenhamn/Helsingfors/Göteborg/Malmö.

VI SÖKER DIG SOM

DET ÄR MERITERANDE OM DU:

ÖVRIG INFORMATION:

Vi går igenom ansökningarna löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Din ansökan med CV och personligt brev skickas till work@rebellight.com.

Vill du veta mer?

I så fall är du varmt välkommen att kontakta vår VD, Rickard Lundell, på rickard@rebellight.com

Vi ser fram emot att höra av dig!

< BACK