Support & Logistics Coordinator

Vill du bli vårt nästa tillskott och spela en nyckelroll i vår fortsatta expansion? Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stor frihet och eget ansvar i en avslappnad miljö i södra Stockholm.

Rebel Light är ett innovativt företag med stor entreprenörsanda som startade 2011 och har idag 17 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo och Köpenhamn. Vi levererar högpresterande ljusprodukter till kommersiella och offentliga projekt med ljusdesigners som främsta kund.

ARBETSUPPGIFTER

Som Support & Logistics Coordinator kommer du framförallt att arbeta med kundsupport, vilket innebär att svara på frågor från kunder i telefon och mail, lägga beställningar och ta emot samt granska orders och leveranser.

Du kommer till exempel att:

Tjänsten passar dig som trivs i en öppen miljö som promotar eget initiativtagande, där varje person skapar sina egna förutsättningar. Som person är du noggrann, har ett sinne för struktur och lämnar aldrig något åt slumpen. Då du har mycket kontakt med kunder och leverantörer trivs du i en koordinerande och kommunikativ roll.

VI SÖKER DIG SOM

DET ÄR MERITERANDE OM DU:

ÖVRIG INFORMATION:

Vi går igenom ansökningarna löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Din ansökan med CV och personligt brev skickas till work@rebellight.com.

Vill du veta mer?

I så fall är du varmt välkommen att kontakta vår Project & Sales Coordinator, Frida Sethberg, på frida@rebellight.com

Vi ser fram emot att höra av dig!

< BACK